Gino's Grillhuis

Over ons

Over
Gino's grillhuis

Welkom bij Gino’s Grillhuis, een authentiek grillhuis vol met smakelijke Turkse huisgemaakte gerechten en lekkernijen. U kunt ons vinden aan het plein in Breskens, waar u amper een kilometer van het strand bent verwijderd.

Gino’s Grillhuis is al een geruime tijd een begrip in Breskens. Onze chef heeft jaren ervaring in verschillende keukens, van Italiaans, Turks tot aan een gespecialiseerd visrestaurant. Genoeg smaakmakers voor een heerlijke maaltijd!

De ambitie voor een eigen restaurant was bij Gino’s altijd al aanwezig. Sinds 2018 is deze ambitie uiteindelijk omgezet in realiteit en is deze Turkse speciaalzaak een steevaste toevoeging aan het plein in Breskens.

Het restaurant betekent alles voor Gino. Het is zijn alles en zijn trots. De eigenaar heeft veel tijd, energie en passie gestoken in het opbouwen van het restaurant en de naam. Gelukkig zit Gino vol met passie en energie, en Gino’s Grillhuis is dé plek waar hij al deze passie en energie kwijt kan. De mensen die hem kennen zullen beamen dat de chef een explosie geeft aan energie!

Onze voldoening halen wij uit het ontvangen en verwennen van onze gasten. Gastvrijheid staat bij ons op nummer 1. Dankzij ons hardwerkend personeel en de gezelligheid zorgen wij voor een relaxende ervaring.

Behalve traditionele Turkse gerechten, bieden wij ook klassieke gerechten aan voor mensen die niet persé op zoek zijn naar de Turkse keuken, zoals pizza’s en pasta’s.

Kom langs en ontdek de smaakmakers van Gino!
Gino's Grillhuis
Kernwaarden
Service met een glimlach
Authentiek lekker eten
Thuisbezorging op tijd

Bericht van Chef Gino

Authentieke Turkse gerechten, bereid door de beste chefs.

Ben je in de buurt van Breskens, kom dan zeker eens langs en proef de meest smaakvolle Turkse receptuur die al generatie op generatie overgedragen wordt.

Authentieke Turkse Recepten

Smaakvolle Turkse recepten

Authentiek gegrild

Smaak festijn in je mond